Equi Drachten

Just everything for human and horse.

Equi Drachten 2015

Oprijlaan 3

9205 BZ Drachten

info@friescongrescentrum.nl

06-40209554

 
StudioTymohttp://www.tymo.nl/nlshapeimage_3_link_0

Van 17 t/m 20 september 2015

Home
Subli Equi_Drachten_Subli.html
Subtop Equi_Drachten_Subtop.html
Clinics Equi_Drachten_Clinics.html
BeursEqui_Drachten_Beurs.html
Sponsoren Equi_Drachten_Sponsoren.html

Home

Vorig jaar hebben wij op 21 september 2014 een succesvolle Subli Cup mogen organiseren in het Fries Congrescentrum Drachten. Na deze succesvolle editie hebben wij besloten om van 17 t/m 20 september een dressuurweek te organiseren in het Fries Congrescentrum Drachten. Op 17 & 18 september starten wij met diverse dressuurclinics van bekende ruiters. Op zaterdag 19 september gaan wij beginnen met een subtopwedstrijd waarin de hogere klassen ZZ-zwaar en lichte tour verreden worden. Op 20 september gaan wij verder met de Subli Cup Drachten. De Subli Cup Drachten is één van de selectiewedstrijden voor het kampioenschap Jonge Dressuurpaarden, wat in december zal plaats vinden in Ermelo. 

Dit jaar gaan wij ons evenement uitbreiden met een hippische beurs. Deze beurs zal plaatsvinden in de Vreewykzaal van het Fries Congrescentrum Drachten. Op deze beurs willen wij zoveel mogelijk diverse standhouders plaatsen, wij verwachten tussen de 40 en 45 bezette stands. Er zal geen entree gevraagd worden voor de bezoekers hierdoor verwachten wij een groot bezoekersaantal.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens Equi Drachten 2015.

Met vriendelijke groet,

Chantal Brandsma


Mijn naam is Chantal Brandsma,
management assistente van het Fries Congrescentrum Drachten.
Naast mijn baan als management assistente organiseer ik vanuit mijn passie voor paarden met veel plezier Equi Drachten 2016. Samen met Marten Polstra hoop ik een leuk evenement neer te zetten voor alle paardenliefhebbers.

Even voorstellen...